به گزارش واحد آموزش  بیمارستان بهمن  ، روز پنج شنبه مورخ 17/12/1402، کنفرانس علمی یکروزه تغذیه با شیر مادر در اواخر نوزاد نارس  با توجه به استانداردهای اعتبار بخشی در راستای  اهمیت و فیزیولوژی شیردهی، افزایش مهارت تیم بخش مراقبت ویژه نوزادان در جهت آموزش شیردهی واثربخشی تسهیلات جهت  تداوم تغذیه با شیر مادر در ترویج تغذیه با شیرمادر  با گروه‌های هدف : پرستاری ، مامایی، اتاق عمل و هوشبری  در سالن کنفرانس این مرکز با امتیاز بازآموزی از سامانه آموزش مداوم برگزار گردید.

در راستاي حفظ و ارتقاء سطح ايمني بيمارستان بهمن و با توجه به  نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال و اهميت برگزاري مانورهاي آموزشي، به همت واحد بهداشت حرفه اي اين مركز و با همكاري ايستگاه آتش نشاني شماره 25 ، کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات اعلام و اطفا حریق و نحوه استفاده عملی تجهیزات توسط نماینده محترم آتش نشانی آقای صادقی در اين مركز برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن سمپوزیوم خونریزی‌های غیرطبیعی رحمی روز دوشنبه 2 بهمن  از ساعت 8 الی 12 در سالن اجتماعات با گروه‌های هدف: متخصصین زنان و زایمان، پرستاری، مامایی، هوشبری و اتاق عمل با امتیاز بازآموزی در این مرکز برگزار گردید.

به گزارش واحد آموزش  بیمارستان بهمن  روز پنج شنبه مورخ 14/10/1402، اولین  جلسه تومور بورد،  با اداره ی اساتید محترم سرکار خانم دکتر نادره بهتاش و سرکار خانم دکتر نرگس ایزدی مود با معرفی بیماران و با حضور اساتید رشته های مختلف در سالن کنفرانس این مرکز برگزار گردید.