در راستاي حفظ و ارتقاء سطح ايمني بيمارستان بهمن و با توجه به اهميت برگزاري مانورهاي آموزشي، واحد بهداشت حرفه اي اين مركز با همكاري ستاد بحران منطقه 2 كلاس آموزشي" واكنش در شرايط اضطرار و كارگاه عملي چادر زني حين بحران مورخ 987/05/27 در بيمارستان بهمن برگزار گرديد.

در كارگاه تئوري سركار خانم مشگل گشا از ستاد بحران منطقه 2 در خصوص واكنش در شرايط اضطرار و تخليه اضطراري نكاتي را ارائه نمودند. در ادامه جهت آموزش عملي چادر زني حين بحران، كاركنان در محل اسكان امن اين مركز مستقر و با راهنمايي آقاي سبز اندام (نماينده محترم ستاد بحران منطقه 2 ) و خانم فرهمند (دبير كميته مديريت خطر حوادث و بلايا) اقدام به برپايي چادر نمودند.

آیا سرکار خانم دکتر مهشید بحرینی را می شناسید ؟ ایشان جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی در بیمارستان بهمن هستند . امکانات بیمارستان بهمن در بخش زنان و زایمان را از زبان ایشان ببینید و بشنوید . جهت دریافت وقت مشاوره از ایشان با شماره 43019 تماس حاصل فرمایید .

با توجه  به ابلاغ نسل چهارم استانداردهاي  اعتبار بخشي،‌ كارگاه آموزش سنجه هاي بهداشت حرفه اي در تاريخ 98/05/13 از ساعت 8 الي 12 در سالن اجتماعات بيمارستان بهمن برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه آقاي دکتر رزم آور رئيس كميته مديريت خطر حوادث و بلايا ،  ضمن عرض خير مقدم به مدعوين جلسه توضيحاتي در خصوص اهميت واحد بهداشت حرفه اي در بيمارستانها و همچنين عملكرد اين واحد ارائه نمودند.

در سراسر دنيا سالانه حدود 800 هزار نفر به علت هپاتيت B  و بروز سرطان كبد و نارسايي كبد جان خود را از دست مي دهند. در ايران يك و نيم درصد از افراد مبتلا به ويروس هپاتيت ب هستند و اين درحاليست كه اكثر اين افراد از اين موضوع اطلاع ندارند. مهمترين اقدام در مسير كنترل هپاتيت ب واكسيناسيون مي باشد كه از سال 72 تاكنون برنامه واكسيناسيون هپاتيت ب در برنامه ايمن سازي كشوري قرار گرفت.

كارگاه آموزشی مدیریت بحران در حوادث و سوانح طبیعی با همكاري ستاد پيشگيري و مديريت بحران منطقه 2، با هدف ارتقاء سطح آگاهي كاركنان در زمينه انواع بحران، اقدامات پيشگيرانه و آمادگي در مقابل بحران هاي طبيعي مورخ 98/04/30 از ساعت 8 لغايت 10 در سالن اجتماعات بيمارستان بهمن برگزار شد.
این کارگاه با موضوعاتی مانند انواع سوانح، اقدامات پيشگيرانه جهت مدیریت بحران، آشنایی با اقدامات کاربردی در سوانح و حوادث براي كاركنان و خانواده مورد بررسی و آموزش قرار گرفت.