بر اساس تعریف سازمان جهانی بهداشت خود مراقبتی به مجموعه عملکردهایی گفته می‌شود که هر فردی برای حفظ سلامت جسمی و روانی، پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها و اقدامات درمانی مناسب برای بهبود خود به کار می‌گیرد .  پر واضح است که شیوه زندگی مدرن و محیط زیست

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، هفته جهانی سلامت مردان از ۲۴ خرداد لغایت ۳۰ خرداد ماه سال جاری با شعار «مردان سالم ؛ ایران قدرتمند و جوان »؛ در سراسر کشور نامگذاری شده است. هفته جهانی سلامت مردان هر ساله ۱۳ لغایت ۱۹ ژوئن به تقویم میلادی در کشورهای عضو شبکه جهانی بهداشت برگزار می‌گردد.

به گزارش واحد رواب عمومی بیمارستان بهمن  روز سه شنبه مورخ 12/04/1403، جلسه آموزشی سالانه بازبینی برنامه استراتژیک  با حضور مسئولین بخش ها /واحدها در دوگروه بالینی/ غیربالینی در سالن کنفرانس این مرکز برگزار گردید.

درابتدای جلسه جمع بندی برنامه استراتژیک سال قبل توضیح و فرایند تدوین آن جهت بازبینی برنامه ، آموزش داده شد که در ادامه جلسه با مشارکت مسئولین بخش ها/ واحدها ذینفعان کلیدی تعیین و لیست نقاط ضعف و قوت/ فرصت و تهدید با توجه به شرایط داخلی و خارجی از طریق بارش افکار به روز رسانی گردید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، هفته ملی جمعیت از ۲۴ اردیبهشت لغایت ۳۰ اردیبهشت ماه سال جاری با شعار “ایران جوان، ایران قوی” و “نقش من در جوانی ایران” در سراسر کشور نامگذاری شده و روز شمار هفته جوانی جمعیت 1403 به شرح زیر می باشد:

به گزارش واحد روابط عمومی  بیمارستان بهمن، روز 28 اردیبهشت ماه مصادف با 17 می 2024،  روز جهانی فشار خون بالا عنوان گردید و شعار امسال " فشار خون خود را دقیق اندازه گیری کنید و با کنترل آن زندگی طولانی تری داشته باشید " می باشد.