برای داشتن بدن سالم ، باید "تغذیه سالم " داشته باشیم و بدن سالم سپری قوی در  برای ابتلا به بیماری است و تغذیه سالم ،شاه کلید پیشگیری از کرونا است.

یازدهمین بسیج ملی تغذیه 15 لغایت 30 دی ماه 1399

شعار: تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا

توموربورد ارونکولوژی مرکز تحقیقات سرطان های دستگاه ادراری بیمارستان امام خمینی (دومین دور از وبینار اورونکولوژی با امتیاز بازآموزی) روز پنجشنبه مورخه  ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ در سالن همایش های بیمارستان بهمن با حضور اساتید ارجمند مرتبط در این حوزه و با همکاری داروسازی عبیدی برگزار گردید .

اداره کنترل ایدز و بیماریهای آمیزشی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «همبستگی جهانی، مسئولیت مشترک» را شعار روز جهانی ایدز اعلام کرد.

حذف انگ و تبعیض، توجه به عموم افراد جامعه جهت دریافت خدمات سلامت بر اساس رویکردهای عدالت محور، از کلیدهای اصلی مواجه به اپیدمی هایی از قبیل کووید ۱۹ و اچ آی وی است.

شعار هفته آگاه سازی آنتی بیوتیک ها در سال ۲۰۲۰، "اتحاد برای حفظ داروهای آنتی میکروبیال" نامگذاری شده است و به شعار همیشگی " مصرف آنتی بیوتیک ها، با احتیاط" کماکان مانند سالهای قبل پرداخته خواهد شد

پانزدهمین دوره هفته پیشگیری از مسمومیت ها به سرپرستی سازمان غذا و دارو و با همکاری معاونت ها و ادارات وزارت بهداشت، دانشگاههای علوم پزشکی کشور، سازمان پزشکی قانونی کشور، انجمن های علمی پزشکی، سازمان آتش نشانی، اداره آموزش و پرورش و ‏بسیاری از ادارات و سازمانهای مرتبط با موضوع برگزار می شود.