مشاور تغذيه يا رژيم درمانگر كيست؟

مشاور  تغذیه فردی است که از علم تغذیه آگاهی کامل دارد. او از دانش خود برای کمک به افراد در تصمیم گیری در مورد سبک زندگی و تغذیه شان استفاده می کند. مشاورتغذیه با دادن اطلاعات و مشاوره درباره ارتباط غذا با سلامت جسمی وروحی، به ترویج تندرستی در جامعه می پردازد.

نقش مشاوران تغذيه يا رژیم درمانگران در سیر بهبودی بیماران چیست؟

مشاور تغذیه و رژیم درمانی با حضور بر بالین بیمارانی که نیاز به مشاوره تغذیه دارند اقدام به ارزیابی تخصصی بیماران نموده و بر اساس دستور پزشک معالج و محاسبات انجام شده رژیم غذایی بیمار کنترل و حمایت های تغذیه ای لازم انجام خواهد شد.
کنترل ونظارت کلی بر رژیم غذایی بیماران بستری،اطمینان از دریافت غذای با کیفیت مناسب ومطابق با رژیم غذایی بیمار از دیگر وظایف رژیم درمانگران در بیمارستان است. ارائه خدمات تغذيه و رژيم درماني صحيح در بيمارستان‌ها، عامل مهمي‌در بهبود سريع‌تر بيماران، کاهش مدت زمان بستری بیماران،کاهش دوران نقاهت ،کاهش عفونت بیمارستانی و پيشگيري از بروز بسياري از بيماري‌ها مي باشد.