شعار کمپین سه ساله دیابت از سال ۲۰۲۳ – ۲۰۲۱ دسترسی به مراقبت دیابت Access to Diabetes care  و شعار اختصاصی سال ۲۰۲۳ دیابت : شناخت خطرات ، اقدام موثر KNOW  YOUR  RISK ،   KNOW  YOUR  RESPONSE  انتخاب شده است.

دیابت یک بیماری مزمن است که باعث ناتوانی شده و یکی از مهمترین علل مرگ زودرس است.مطالعات نشان داده اند که اصلاح سبک زندگی با فعالیت بدنی و رژیم غذایی سالم می تواند شروع دیابت نوع ۲ را به تاخیر بیاندازد یا از آن جلوگیری کند.

بیمارستان فوق تخصصی بهمن نیز در راستای ارتقا سلامت کارکنان و گیرندگان خدمت با توجه ویژه به مبحث آموزش در زمینه پیشگیری ،تشخیص زود هنگام و درمان به موقع و موثر این بیماری ، در طول هفته دیابت اقداماتی به شرح ذیل اجرا نمود :

• آموزش و غربالگری رایگان قندخون در لابی بیمارستان برای همراهان و مراجعین
  • برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع دیابت و تغذیه بیماران دیابتی با سخنرانی جناب آقای دکتر عرب ( پزشک اورژانس بیمارستان فوق تخصصی بهمن )
  • نصب بنر آموزشی
  • توزیع پمفلت