به گزارش واحد آموزش  بیمارستان بهمن  روز پنج‌شنبه  مورخ 25/08/1402 مراسم گرامیداشت به مناسبت روز جهانی نوزاد نارس با برنامه‌ریزی و هماهنگی گروه مراقبت‌های ویژه نوزادان در بخش NICU با حضور پزشکان ، والدین و نوزادان و پرسنل در این مرکز برگزار گردید.

مسئولیت حفظ روند تکامل سالم و طبیعی نوزاد به عهده تیم درمان است و آینده سلامت نوزاد نارس به‌ نوعی در بخش‌های مراقبت ویژه نوزادان رقم می‌خورد. با عنایت به اهمیت این موضوع، بیمارستان بهمن یک از اصلی‌ترین رسالت‌های خود را توانمندسازی تمامی کارکنان مرتبط با نوزاد به‌ ویژه کارکنان بخش‌های مراقبت ویژه دانسته و اهمیت آموزش و حساس سازی پزشکان و پرستاران  را یک امر حیاتی و ارزشمند دانسته و با تکیه ‌برکار تیمی بر اساس مراقبت مبتنی بر رابطه انسانی به ارائه مراقبت‌های باکیفیت و ایمن می‌پردازد.