به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، روز سه شنبه 9 و پنجشنبه 11 خرداد ماه کنفرانس علمی دو روزه مراقبت های پرستاری در آنکولوژی برای گروه هدف پرستاری، مامایی،هوشبری و اتاق عمل بیمارستان بهمن و سایر مراکز درمانی در سالن اجتماعات این مرکز درمانی برگزار شد.

دکتر بهار فوق تخصص خون و آنکولوژی و دکتر خسروانی مدرس انجمن علمی پرستاران قلب ایران در این کنفرانس علمی به سخنرانی پرداختند.
دکتر بهار طبقه بندی داروهای شیمی درمانی و عوارض جانبی هر کدام را به تفضیل شرح داد و دکتر خسروانی در خصوص تبعات ابتلا به سرطان و عوامل مستعد کننده آن صحبت کرد. در این کنفرانس علمی مصرف دخانیات، رژیم غذایی ناسالم، نداشتن فعالیت فیزیکی، ابتلا به برخی ویروس ها، عوامل بیولوژیک، مصرف الکل و.... جز مولفه های مهم ابتلا به سرطان معرفی شد.
در این دوره از کلاس ها طبقه بندی سرطان ها نیز مطرح شد و دسته بندی بر اساس نوع سلول شروع کننده سرطان توضیح داده شد.
لازم به ذکر است این کنفرانس علمی برای شرکت کنندگان دارای امتیاز بازآموزی است.