به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، به مناسبت روز جهانی فشار خون کارشناسان سلامت این مرکز درمانی در سرای سالمندان ایران مهر منطقه 2 تهران حضور یافتند و قند خون و فشار خون سالمندان را مورد پایش قرار دادند.

همچنین به منظور افزایش و ارتقاء آگاهی پرسنل و مراجعین  در این زمینه، روز 4 شنبه 27 اردیبهشت ماه ، ایستگاه سلامت در لابی بیمارستان بهمن برپا شد و کارشناسان سلامت علاوه بر توزیع بروشور و آموزش های چهره به چهره به پایش تست قند خون و فشار خون پرداختند.

لازم به ذکر است، این اقدامات در راستای روز 27 اردیبهشت ماه که  مصادف با 17 می 2023 روز جهانی بیماری فشار خون است صورت گرفت.

شعار امسال روز جهانی "فشار خون خود را دقیق اندازه گیری کنید" و پیام آن  " با اندازه گیری دقیق فشار خون و کنترل آن، عمر طولانی تری داشته باشید" در نظر گرفته شده است.