به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، این پویش ملی در تاریخ 8 بهمن ماه آغاز و 15 بهمن به پایان می رسد. این امر در راستای مبارزه با بیماری سرطان  در بیمارستان بهمن صورت گرفته است.

به منظور آگاهی بخشی به اقشار جامعه و بالابردن سطح اطلاعات عمومی  چهارشنبه 13 بهمن ماه پایگاه سلامت مبارزه با سرطان در لابی بیمارستان بهمن بین مراجعه کنندگانی که برای دریافت خدمات به این مرکز درمانی مراجعه کرده بودند بروشورهایی با محتوای علمی پخش شد.

امید است مردم با بالا بردن سطح اطلاعات علمی خود بتوانند در راستای کاهش بیماری های صعب العلاج مانند سرطان کمک کننده باشند تا علاوه بر کاهش هزینه های درمانی رنج کمتری از ابتلا به سرطان در خود و خانواده و اطرافیان تحمل کنند.کاهش هزینه های درمانی رنج کمتری از ابتلا به سرطان در خود و خانواده و اطرافیان تحمل کنند.