هم زمان با  15 اردیبهشت ماه روز جهانی شست و شوی دست، نحوه صحیح شست شوی دست ،با توجه به همه گیری ویروس کرونا و همچنین لزوم رعایت بهداشت دست در پیشگیری از ابتلای آن، برنامه های  این روزدر سال 2021 با شعار "هر ثانیه نجات بخش زندگی است، بهداشت دست را رعایت کنید"  در بیمارستان بهمن برگزارشد.

در این راستا صبح روز پنج شنبه به منظور ترویج فرهنگ بهداشت دست در میان کارکنان و مراجعین، با همکاری رابطین و کارشناسان کنترل عفونت بيمارستان بهمن ایستگاه آموزشی بهداشت دست در این بیمارستان برپا شد،

و به کارکنان، بیماران و همراهان بیمار آموزش داده شد توزیع  پمفلت های آموزشی ، محلول های ضدعفونی کننده دست نیز در بین آنان توزیع گردید. از دیگر اقدامات انجام گرفته در این زمینه، حضور تیم مدیریت و  آموزشی کنترل عفونت این مراکز در بخش های بستری، پخش کلیپ و فیلم آموزشی،توزیع بسته های آموزشی و محلول های هندراب اهم اقدامات انجام شده در این ایستگاه بود.