به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، روز دوشنبه17 اردیبهشت ماه مراسم گرامیداشت و تقدیر از ماماهای نمونه بخش های مختلف بیمارستان بهمن در سالن اجتماعات این مرکز درمانی برگزار شد.

درابتدا مراسم با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید آغاز و با سخنرانی جناب آقای دکتر سید فخرالدین نورمحمدی مدیرعامل و ریاست بیمارستان ، سرکار خانم دکتر فریبا حیدری کهن( متخصص زنان و زایمان ) ، سرکارخانم دکتر مهشید بحرینی ( متخصص زنان و زایمان ) ، جناب آقای دکترپرویز حبیب الله زاده (جراح ستون فقرات )ادامه یافت .

در این مراسم کلیپی از متخصصان زنان و زایمان که جهت تقدیراز زحمات ماماها که همقدم با متخصصان در تولد نوزادان فعالیت می کنند و همچنین کلیپ چند دقیقه ای ازتلاش های ماماها در بلوک زایمان، بخش IVF،  NICU،  نوزدان، زنان و همچنین خاطرات تلخ و شیرین آنها که در روزهای کاری به ثبت رسیده بود در جمع مهمانان نمایش داده شد .

در پایان این مراسم از ماماهای نمونه بیمارستان با اهدا هدیه  تقدیر به عمل آمد.