به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن ، کلاس احیای قلبی ریوی در بیماران مبتلا به کرونا و بیماران مبتلا به کرونا روز چهارشنبه 13 بهمن در سالن اجتماعات بیمارستان برگزار شد.

این دوره از کلاس های آموزشی ویژه پرسنل پرستاری ، مامایی و اتاق عمل برگزار و دکتر سید احمد سید مهدی متخصص بیهوشی و فلوشیپ آی سی یو به بررسی جدیدترین نکات علمی برای مقابله با بحران کرونا پرداخت.

 

دکتر سیدمهدی فلوشیپ آی سی یو در بیمارستان بهمن گفت: افرادی که 2 سال از آخرین دوره کارگاه آموزشی CPR ( احیای قلبی ریوی) آنها گذشته باشد اجازه شرکت در این دوره از کلاس ها را ندارند پس به این نتیجه می رسیم که آموزش مداوم درباره CPR (احیای قلبی ریوی) همیشه لازم است.

 

وی در ادامه افزود: به غیر از اینکه احیای قلبی ریوی CPR  یک مهارت به شمار می رود نیاز است تا مهارت های عملی با تمرینات مکرر در اوج باقی بماند و در  CPR یا همان احیای قلبی ریوی این مهارت مهم تلقی شده و تمرین مداوم نیز گام بعدی حفظ این مهارت محسوب می شود. چنانچه پرستاران این مهارت را به خوبی بیاموزند و تمرینات مکرر داشته باشند در مواقع بحران کرونا می توانند عملکرد مناسبی از خود نسبت به بیماران کرونایی نشان دهند.

 

دکتر سید مهدی متخصص بیهوشی بیمارستان بهمن تصریح کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا یک سری تغییرات کوچک در الگوریتم  CPR ایجاد شده است و این ضرورت احساس شد تا کلاس های CPR  برای کادر درمان در مواجهه با بیماران مبتلا به کرونا به صورت جداگانه تدریس شود تا علاوه بر افزایش مهارت پرستاران در این زمینه مشکلات بیماران کرونایی نیز به حداقل برسد.

 

این متخصص بیهوشی با اشاره به این مهم که نکات آموزشی در CPR  هر 5 سال یکبار قوانین اش تغییر می کند افزود: قوانین اولیه CPR همیشه ثابت است ولی در احیای قلبی ریوی پیشرفته به ویژه در مواقع بحران هایی مانند کووید نیاز است تا پرستاران در این زمینه علم شان بروزرسانی شود. در شرایط بحرانی که اکنون پرستاران و متخصصان درمان در سراسر جهان با آن رو به رو هستند برای مقابله با ویروس کرونا و کمک به بیماران مبتلا به این ویروس  یا کسانی که مشکوک به کرونا هستند و به اورژانس مراجعه می کنند نیاز است تا پرستاران یک سری نکات خاص را آموزش ببینند و آگاهی آنها در این زمینه بالاتر رود.