خانواده مرحوم مجید نائینی، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس و مربی سابق رده های پایه این باشگاه از بیمارستان بهمن و همه پیشکسوتان و هنرمندانی که در طول روزهای گذشته همراهی دلسوزانه ای با خانواده این مرحوم داشته اند قدردانی کرد.

خانواده مرحوم نائینی با انتشار متنی ضمن تشکر از پرسنل محترم بیمارستان بهمن، به خصوص دکتر محسن محور، رییس این بیمارستان، خانم فلاحی سوپروایزر و تمامی پرسنل درمانی بخش ICU بیمارستان بهمن که در طول روزهای گذشته نهایت همراهی را داشته و تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت این پیشکسوت پرسپولیس به کار بسته اند تقدیر کرد.

این خانواده همچنین با تقدیر از همه پیشکسوتان فوتبال و هنرمندانی که در روزهای گذشته با همراهی دلسوزانه خود در کنار خانواده و پیگیر وضعیت این مرحوم بوده اند اعلام کرد باتوجه به تصمیم خانواده برای اهدای اعضای مرحوم، جزییات مراسم تشییع و تدفین پیکر مجید نائینی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.