با توجه به افزایش روزافزون مقاومت میکروبی در مراکز درمانی و خطر مرگ و میر بالای آن، امسال سازمان بهداشت جهانی تمرکز خود را بر روی مقاومت آنتی بیوتیکی در دل برنامه های بهداشت دست و پیشگیری و کنترل عفونت قرار داده است. بهداشت دست به عنوان هسته کلیدی پیشگیری و کنترل عفونت، در مبارزه با انتشار باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک در محیط بیمارستان نقش بسزایی دارد. در این راستا سازمان بهداشت جهانی به منظور آگاه سازی کارکنان درمانی- مراقبتی و جامعه پیام "مبارزه با مقاومت میکروبی در دستان شماست" را برای کمپین روز جهانی بهداشت دست(5 می 2017) انتخاب نمود. بی شک ، کمپین هایی که در روز 5 می و حول و حوش آن در سراسر جهان برگزار می گردد، سهم بزرگی در فرهنگ سازی و تغییر رفتار در میان پرسنل درمانی و جامعه خواهد داشت.

بیمارستان فوق تخصصی بهمن ، به مناسبت روز جهانی بهداشت دست(مصادف با 15 اردیبهشت ماه)، با هدف اشاعه فرهنگ بهداشت دست در میان کارکنان و افراد جامعه برنامه های ذیل را برگزار نمود:

• برگزاری پایگاه آموزش عمومی بهداشت دست در لابی بیمارستان (96/2/16)
  • پخش ویدئو کلیپ های آموزشی بهداشت دست از مانیتورهای بیمارستان برای مراجعین
  • آموزش بهداشت دست به دانش آموزان(196/2/18)
  • برگزاری کارگاه آموزشی "مقاومت میکروبی و بهداشت دست" برای کارکنان بیمارستان بالینی و غیربالینی(96/2/19)